21 x 30 prints for sale
12.12.21
 
Ukrasite svoj dom ili obradujte najmilije.
Meni najdraže fotografije po nevjerovatnoj cijeni od 9,99.
U prazničnom okruženju odlučio sam obradovati sve Vas koji volite moje fotografije i uraditi nešto sasvim drugačije.
Izabrao sam svoje najdraže fotografije nastale u zadnjim godinama i pripremio za print u veličini 21x30 cm, za koji se veliki izbori okvira mogu naći u Ikea / Jysk i drugim sličnim trgovinama. Sa cijenom od 9,99 EUR po fotografiji dajem svima priliku da kupe omiljenu fotografiju po vrlo povoljnoj cijeni i istu printaju na svom printeru ili u lokalnom print shop-u te je poklone dragim osobama ili ukrase sopstveni dom.
Kupovinom jedne fotografije stičete pravo na print u 3 primjerka.
 
U ponudi su fotografije rijeke Cvrcke koju je u koristio Leonardo Di Caprio u skretanju pažnje na problem gradnje mini-hidro-centrala, zatim fotografija "Ne, to nije Istanbul", jedna od najpoznatijih fotografija Sarajeva novijeg doba, koja je urađena s krova Vijećnice za potrebe monografije o Sarajevu.
Tu su i zalasci sunca iznad Starog Mosta u Mostaru, panoramske fotografije Sarajeva, mliječnog puta u Lukomiru, par street fotografija i nekoliko fine art fotografija koje su meni izuzetno drage.
Plaćanje moguće izvršiti putem bankovnog transfera ili paypal-a odnosno westernunion-a. Za sve dodatne informacije stojim na raspolaganju putem poruka u inbox.
http://www.bezdanphoto.com/rl_gallery/21-x-30-prints/
 
Cijene u ostalim dimenzijama:
21x30 cm = 9.99 EUR; isporuka: print ili digitalnoj formi
30x40 cm = 19 EUR; isporuka: print
60x40 cm = 38 EUR; isporuka: print
90x60 cm = 86 EUR; isporuka: print

P.S. Kupovinom fotografije 21x30 cm u digitalnoj formi stičete pravo print 3 primjerka. Zloupotreba, daljnja distribucija i prodaja podložna prijavi za kršenje autorskih prava.